انجمن گفتگوی گلستانه
گلستان ۲۴

اگر اين نخستين بازديد شماست نام نويسي کنيد ، چرا نام نويسي ؟

  • استفاده از فايل هاي پيوست به صورت نامحدود
  • بحث و گفتگو در رابطه با موضوعات انجمن
  • دسترسي به بخش هاي ويژه مخصوص کاربران سايت
  • شرکت در مسابقات با جوایز ویژه
  • ورود به حساب کاربري


    موارد ديگر را ببين


    بازيابي اطلاعات کاربري شما از طريق دکمه هاي زير قابل انجام خواهد بود

    نام نويسي فراموشي گذرواژه فراموشي گذرنامه

    نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

    1. #1
      کاربر فعال
      6,950 امتیاز ، سطح 12
      25% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 900
      دستاورد ها:
      تشکر 1موضوع 2پست 2

      تاریخ عضویت
      -شهریور-۱۳۹۴
      شماره عضويت
      23593
      محل سکونت
      tehran
      نوشته ها
      232
      اعتبار
      13
      امتیاز
      6,950
      سطح
      12
      تشکر
      4
      تشکر شده
      110 بار در 75 پست
      مدت زمان فعالیت
      15 ساعت 56 دقیقه 43 ثانیه

      اینسبروک: جواهر آلپ


      اگر شهری با طبیعت و کوه های اطرافش یکی باشد، قطعا اینسبروک است و دلایل بی شماری برای اقامت در مرکز ایالت تیرول یا یکی از ۲۵ روستای اقامتی اطراف وجود دارد.

      زیبایی معماری یا قصر سلطنتی؟ ماجراجویی در کوهستان یا لذت فرهنگی؟ چکمه کوهنوردی یا پاشنه بلند؟ با اقامت تعطیلاتی در اینسبروک و روستاهای اطراف آن تجربه منحصر به فرد شهری و کوهستانی شما تضمین شده است. کجای دیگر را پیدا می کنید که بتوانید در عرض ۳۰ دقیقه از مرکز شهر قرون وسطایی به تراس آفتابگیر رستوران کوهستانی در ارتفاع ۲۰۰۰ متری برسید؟ ماشین های کابلی اینسبروک این را محقق می کند. تراس رستوران ایستگاه سیگروب (Seegrube) جایی است که شهر به کوهستان می رسد. اینسبروک و مرکز شهر قرون وسطایی باشکوهش در زیر مانند مرصع می درخشند در حالی که آلپ تیرولی نمایی خیره کننده دارد.

      رشته کوه نوردکت (Nordkette)، افق مشهور اینسبروک نیز در قلب کاروندل آلپن پارک (Karwendel Alpenpark) از همان آستانه شهر شما را به سوی خود می خواند. بزرگ ترین منطقه محافظت شده طبیعت تیرول به وسعت ۷۳۰ کیلومتر مربع، برخی از دیدنی ترین های منطقه را دارد که از آن چشم اندازهای بکر و مهمان نوازی اصیل را می توانید کنار هم ببینید. بسیاری از مسیرهای بسیاری به کلبه ها منتهی می شوند و مسیرهای دیگر شما را به عمق جنگل های باستانی می برند که جایگاه گیاهان و حیوانات کمیاب هستند. در این جا می توانید عملا زندگی کوهستانی را با نمای چشم پرنده تجربه کنید. یکی از دیدنی ترین بخش های آدلروگ (Adlerweg)-یا مسیر عقاب که از کل تیرول می گذرد-شما را از ایستگاه هافل کار (Hafelekar) که در امتداد گوت پاث (Goethepath) است به فیشوت (Pfeishütte) دنج و دور افتاده می برد. این مسیر چالش برانگیز برای کوه نوردان باتجربه، یکی از زیباترین مسیرهای پیاده روی آلپی در منطقه اینسبروک بزرگ است. کوه نوردان باتجربه می توانند از مناظر بسیار دیدنی در مسیر صعود اینسبروک لذت ببرند. این مسیر سخت با ارتفاع ۳۳۰۰ متر مجهز به کابل های فولادی و قلاب شما را از هافلکار (Hafelekar) از بین هفت قله خیره کننده رشته کوه نوردکت (Nordkette) در اینسبروک عبور می دهد. منبع مقاله


    2. #2
      کاربر فعال
      6,950 امتیاز ، سطح 12
      25% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 900
      دستاورد ها:
      تشکر 1موضوع 2پست 2

      تاریخ عضویت
      -شهریور-۱۳۹۴
      شماره عضويت
      23593
      محل سکونت
      tehran
      نوشته ها
      232
      اعتبار
      13
      امتیاز
      6,950
      سطح
      12
      تشکر
      4
      تشکر شده
      110 بار در 75 پست
      مدت زمان فعالیت
      15 ساعت 56 دقیقه 43 ثانیه

      پاسخ : اینسبروک: جواهر آلپ

      سفر به کانادا و گردش در این کشور

      یکشنبه 13 خرداد 1397 @ 12:25 | نویسنده: مهناز | چاپ
      برای سفر به کانادا، فرقی نمیکند برای دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش های علمی و تجاری، بازدید از جاذبه های گردشگری و یا همراهی با تور کانادا، تحصیل و یا تحقیق، می روید؛ تنها کاری که باید انجام دهید این است که مدارک موردنیاز برای ویزا را آماده و ترجمه کنید و با حضور در سفارت کانادا یا آنلاین از طریق وبسایت سفارت کانادا اقدام کنید. با توجه به بسته بودن سفارت کانادا در ایران و البته زمان کمتری که طول می کشد تا آنلاین برای اخذ ویزای کانادا اقدام کنید، ما درخواست شما را به صورت آنلاین ثبت می کنیم.

      در حال حاضر می توانید برای ویزای توریستی (عادی و تضمینی)، ویزای تحصیلی، ویزای فرصت مطالعاتی، ویزای شغلی، ویزای سرمایه گذاری و سوپر ویزا اقدام کنید.
      برای ویزای تضمینی کانادا مدارک شما به دقت بررسی و کنترل می شوند و برحسب شرایط خاص پرونده ممکن است مدارک بیشتری از شما خواسته شود. پس از اینکه مدارک کامل شد، یک الی دو هفته زمان میبرد تا همکاران بخش اجرایی ما درخواست ویزای شما را به سفارت ارائه دهند. تکمیل فرمها و پرداخت وجوه مرتبط نیز در همین مرحله انجام میگیرد. حتما فرمهایی که برای شما پر شده است را به دقت مطالعه نمایید و به ما تاییدیه دهید. پس از طی این مراحل، نامه انگشت نگاری در اختیار شما قرار داده می شود و شما تا یک ماه فرصت دارید به محل موردنظر مراجعه نمایید.

      انتخاب محل انگشت نگاری با شماست: از دبی، آنکارا و ایروان گرفته تا رم، پاریس، شیکاگو و … توجه نمایید که کانادا در حال حاضر نیازی به تعیین وقت سفارت ندارد و انگشت نگاری در هر روز و هر زمانی که شما بخواهید در این بازه یک ماهه قابل انجام است. البته قبل از سفر برای انگشت نگاری، ما اطلاعات مورد نیاز مانند تقویم تعطیلات سفارت کانادا و دفاتر انگشت نگاری را به شما اعلام خواهیم کرد.


      بعد از انجام انگشت نگاری باید منتظر جواب سفارت بود. ممکن است در همان روز اول، جواب نهایی اعلام شود و یا ممکن است تا چندین ماه طول بکشد. در هر صورت، بلافاصله پس از صدور جواب نهایی، شما را در جریان خواهیم گذاشت.
      اگر جواب منفی باشد، نامه سفارت مبنی بر رد درخواست در اختیار شما قرار داده می شود و اشکالاتی که به پرونده گرفته شده توضیح داده می شود. اگر هم جواب مثبت باشد به شما اطلاع میدهیم که پاسپورتتان را برای صدور ویزا در اختیار ما قرار دهید. در این زمان هم شما تا یک ماه فرصت دارید تا گذرنامه را به سفارت تحویل دهید. با توجه به اینکه در حال حاضر ویزاها مطابق با اعتبار پاسپورت، تاریخ میخورد؛ توصیه میکنیم در صورتیکه گذرنامه اعتبار زیادی ندارد، آن را تعویض نمایید. پروسه ارسال گذرنامه به سفارت و برگشت آن “پیکاپ” معمولا حدود یک الی دو هفته زمان میبرد.
      سایت اصلی ما
      پس از اینکه خیالتان از بابت صدور ویزا آسوده شد، می توانید بلیط خریداری کنید. از نظر زمانی محدودیتی برای سفر به کانادا نخواهید داشت و در هر سفر اجازه دارید تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشید. اعتبار اصلی این ویزا تا ده سال است اما از آنجائیکه گذرنامه های ایرانی حداکثر تا پنج سال اعتبار دارد، ویزایی که از این طریق به متقاضیان ایرانی تعلق می گیرد پنج ساله است.
      در این ویزا فرد دعوت کننده می باید فرزند یا نوه متقاضی باشد، در کانادا اقامت داشته باشد و حداقل حقوق پایه (۲۴۰۰۰ دلار در سال) را دریافت نماید. مدارک اقامت و برگه های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوت کننده هم حتما باید ارائه شوند. علاوه بر اینها دعوت کننده باید بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال از داخل خاک کانادا تهیه کند و فرد دعوت شونده باید زیرنظر پزشکان مورد اعتماد سفارت معاینه شود. این ویزا چند بار ورود است و به دارنده آن اجازه می دهد در هر بار ورود حداکثر دو سال در کانادا اقامت داشته باشد.
      به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی مابین کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به منظور ارائه ویزای فرصت مطالعاتی به واجدین شرایط، اعطا می شود. متقاضیان میتوانند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، موسسه علمی و یا مراکز هنری کانادا، جهت دریافت ویزا اقدام نمایند. از آنجائیکه این ویزا در رده بندی خاصی بین ویزاهای تحصیلی و کاری جای میگیرد، انتخاب نوع صحیح ویزا از اهمیت زیادی در پروسه اقدام برای ویزای فرصت مطالعاتی برخوردار است.


      اکثر متقاضیان میباید جهت دریافت ویزای کاری اقدام نمایند و برحسب مورد که آیا در حین دوره از استاد و مرکز آموزشی مقصد حقوق دریافت می کنند یا خیر، باید فرم های مربوطه را تکمیل و هزینه های مرتبط را به اداره مهاجرت کانادا پرداخت نمایند.


      در برخی موارد با توجه به طول مدت دوره و ماهیت علمی یا پژوهشی آن می توان برای سایر ویزاها، مانند ویزاهای تحصیلی و یا حتی ویزیتور عادی اقدام نمود. کسانی که برای دریافت این ویزا اقدام می کنند معمولا از شرایط علمی ، پژوهشی و فرهنگی خاصی برخوردار هستند و می توانند دانش اکتسابی خود را در اختیار سایر همکاران و هم رشته ای های خود قرار دهند.
      یکی از آسان ترین روش ها برای مهاجرت به کانادا، روش سرمایه گذاری می باشد. کانادا برنامه های زیادی برای این روش پیشنهاد کرده است. توجه داشته باشید که روند مهاجرت به روش سرمایه گذاری در استان کبک سرعت پذیرش بیشتری دارد و اگر شرایط زیر را دارید می توانید از طریق سرمایه گذاری به کانادا به راحتی مهاجرت کنید.
      از مزیت های این روش می توان به موارد زیر اشاره نمود:

      • درصد قبولی بالا از طریق سرمایه گذاری نسبت به بقیه روش ها
      • سرعت بالای پذیرش پرونده توسط اداره مهاجرتی کانادا
      • عدم نیاز به دانستن زبان انگیسی یا فرانسه

      برای این نوع مهاجرت از دو طریق می توانید اقدام نمایید:

      • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برنامه دولت فدرال
      • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برنامه کبک

      منبع: https://nilgam.com/visa/canada







    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    انجمن گفتگوی گلستانه در تلاش است بهترین ها را برای شما به ارمغان بیاورد

    طراحی و انتشار قالب توسط : ویکی وی بی | تبدیل سیستم: M!lad