انجمن گفتگوی گلستانه
گلستان ۲۴

اگر اين نخستين بازديد شماست نام نويسي کنيد ، چرا نام نويسي ؟

  • استفاده از فايل هاي پيوست به صورت نامحدود
  • بحث و گفتگو در رابطه با موضوعات انجمن
  • دسترسي به بخش هاي ويژه مخصوص کاربران سايت
  • شرکت در مسابقات با جوایز ویژه
  • ورود به حساب کاربري


    موارد ديگر را ببين


    بازيابي اطلاعات کاربري شما از طريق دکمه هاي زير قابل انجام خواهد بود

    نام نويسي فراموشي گذرواژه فراموشي گذرنامه

    نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

    موضوع: سير ترشي

    1. #1

      تاریخ عضویت
      -آبان-۱۳۹۰
      شماره عضويت
      131
      نوشته ها
      2,196
      اعتبار
      162
      تشکر
      14,307
      تشکر شده
      15,890 بار در 3,043 پست
      مدت زمان فعالیت
      1 ماه 3 هفته 3 روز 5 ساعت 53 دقیقه 58 ثانیه

      ویترین مدال ها

      سير ترشي

      مواد اولیه :

      سير يك كيلوگرم
      سركه به ميزان لازم
      عسل یا شیره انگور یک قاشق غذاخوری


      طرز تهيه:

      ريشه بوته سير را با نوك تيز چاقو خارج مي**كنيم يك لايه از پوست سير را برداشته و در شيشه مي**چينيم تا شيشه كاملا پر شود بعد روي آن را با سركه مي**پوشانيم. سپس در شيشه را محكم مي**بنديم و در جاي خنك نگهداري مي**كنيم. نكته:
      1. هر چه زمان نگهداري سيرترشي بيشتر باشد خوش*طعم*تر شده خاصيت دارويي آن بيشتر مي**شود.
      2. شيشه ترشي بايد استريل شده باشد.

    2. کاربران زیر از Aban mehr تشکر کرده اند:


    3. #2

      تاریخ عضویت
      -مهر-۱۳۹۰
      شماره عضويت
      75
      نوشته ها
      157
      اعتبار
      0
      تشکر
      869
      تشکر شده
      325 بار در 143 پست
      مدت زمان فعالیت
      2 روز 14 ساعت 3 دقیقه 9 ثانیه

      RE: سير ترشي

      پس عسل یا شیره برای چی بود آبان مهرجان؟

      جا غزل و پری خالی عاشقشن.

    4. #3

      تاریخ عضویت
      -آبان-۱۳۹۰
      شماره عضويت
      131
      نوشته ها
      2,196
      اعتبار
      162
      تشکر
      14,307
      تشکر شده
      15,890 بار در 3,043 پست
      مدت زمان فعالیت
      1 ماه 3 هفته 3 روز 5 ساعت 53 دقیقه 58 ثانیه

      ویترین مدال ها

      RE: سير ترشي

      چند نكته :
      تا اونجايي كه ميدونم مامانم به سير ترشي كمي شكر و يا عسل هم اضافه ميكنه !
      و معمولاً سير رو براي سير ترشي حبه نميكنه و ميگه اينطوري ماندگاريش بيشتر ميشه !
      شنیدم که کمی شیره انگور طعم و رنگشو بهتر میکنه.
      اگه توشون هر دوسه سال یه بار یکی دوتا خرمابندازي
      فکر کنم همون کار عسل رو میکنه.سیر ترشی هر چقدر بمونه بهتر جا میوفته ...
      یکی از آشناهای ما یه روش برای داشتن ترشی های طولانی مدت داشت...بسته به اینکه میخواین ترشیتون چند ساله باشه مثلا هفت ساله 10ساله یا هر چقدر....به همون تعداد سالهای شیشه میخرین و توشون سیر ترشی درست میکنیم...
      بعد هر سال یکیشون رو میخوریم و دوباره پرش می کنین...یعنی سال اول یه ساله میخورین سال دوم دوساله تا سال دهم که 10 ساله میخورین...از سال دهم به بعد که این رو ادامه بدین هر سال ترشی ده ساله میخورین....
      من امسال میخوام 7 سالش رو درست کنم.البته هنوز تصمیم نگرفتم شاید هم ده ساله.:239:




    اطلاعات موضوع

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    انجمن گفتگوی گلستانه در تلاش است بهترین ها را برای شما به ارمغان بیاورد

    طراحی و انتشار قالب توسط : ویکی وی بی | تبدیل سیستم: M!lad