نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: دلمه كلم

  1. #1
    ♥خدایا ‏”تنها‏” نگذار... دلی را که هیچکس
    تاریخ عضویت
    -شهریور-۱۳۹۱
    نوشته ها
    2,412
    تشکر
    8,614
    تشکر شده 9,533 بار در 2,561 پست

    دلمه كلم

    مواد اولیه :

    كلم برگ يك عدد

    سبزي دلمه ( گشنيز، جعفري، ترخان، مرزه، پيازچه و ريحان) 250 گرم

    گوشت چرخ*كرده 250 گرم

    باقلا سبز نصف پيمانه

    برنج يك پيمانه

    دوغ بدون گاز و روغن مایع از هر کدام نصف پيمانه

    نمك و فلفل به ميزان لازم

    زعفران آب*كرده براي تزئين به ميزان لازم




    طرز تهيه:

    ابتدا كلم برگ را به همراه نمك و سركه حدود 10 دقيقه در آب بجوشانيد و برگ*ها را از هم جدا كنيد و در صافي

    بريزيد. سپس گوشت چرخ*كرده را در روغن تفت داده و به آن نمك بزنيد. برنج*ها را جدا بپزيد و نزديك به انتهاي پخت

    باقلا را نيز به آن اضافه كرده، وقتي پخت آن را در سبد ريخته تا آب اضافي آن جدا شود. سبزي*ها را نيز خرد و مواد را

    با هم مخلوط كرده، روغن مايع و دوغ را به آن اضافه و خوب مخلوط مي**كنيم. از مواد آماده يك قاشق سوپخوري در

    داخل برگ گذاشته و آن را مانند بقچه محكم مي**بنديم حالا در قابلمه كمي روغن ريخته از برگ*هاي كلم در ته ظرف

    گذاشته دلمه*ها را كنار و نزديك به هم چيده و روي آن كمي آب همراه با نمك و فلفل ريخته با حرارت ملايم

    مي**گذاريم بپزد تا آب دلمه كاملا كشيده شود. دلمه*ها را مي**توان با حلقه*هاي گوجه*فرنگي، جعفري يا فلفل دلمه*اي

    و زعفران تزئين كرد.

  2. کاربران زیر از baran1360 به دلیل مطلب مفیدشان تشکر کرده اند:

    بی تا (۱۳۹۱-۱۰-۲۵),سکوت خیبری (۱۳۹۱-۱۱-۰۹),غزل (۱۳۹۱-۱۰-۲۵)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •