انجمن گفتگوی گلستانه
گلستان ۲۴

اگر اين نخستين بازديد شماست نام نويسي کنيد ، چرا نام نويسي ؟

  • استفاده از فايل هاي پيوست به صورت نامحدود
  • بحث و گفتگو در رابطه با موضوعات انجمن
  • دسترسي به بخش هاي ويژه مخصوص کاربران سايت
  • شرکت در مسابقات با جوایز ویژه
  • ورود به حساب کاربري


    موارد ديگر را ببين


    بازيابي اطلاعات کاربري شما از طريق دکمه هاي زير قابل انجام خواهد بود

    نام نويسي فراموشي گذرواژه فراموشي گذرنامه

    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

    موضوع: تار عنکبوت

    1. #1
      madrese :((((((((((
      تاریخ عضویت
      -اسفند-۱۳۹۱
      شماره عضويت
      6125
      نوشته ها
      935
      اعتبار
      123
      تشکر
      6,339
      تشکر شده
      6,330 بار در 1,217 پست
      مدت زمان فعالیت
      1 ماه 2 هفته 2 روز 12 ساعت 43 دقیقه 46 ثانیه

      ویترین مدال ها

      تار عنکبوت

      تـــار عنکبــــوت شبکه*ای از رشته*های پروتئینی است که توسط عنکبوتها تنیده می*شود. این پروتئین سرشار از آمینو اسیدهای آلانین و گلیسین است. بیشتر رشته*های پلی پپتیدی سازندهٔ این پروتئین، به صورت صفحات بتا آرایش یافته*اند. این صفحات در زمینه*ای از رشته*های آمینو اسید به صورت صفحات آلفا جای گرفته*اند. مارپیچ*های آلفا با بی نظمی زیادی به هم پیچیده*اند و همین بی نظمی باعث خاصیت کش سانی تار می*شود. یکی از ویژگی*های جالب تار عنکبوت این است که مقدار زیادی نمک و مواد ضد باکتری و ضد قارچ دارد که در برابر حملهٔ باکتری*ها و قارچ*ها از آن محافظت می*کند.





      نحوهٔ تولید " تـــــار"

      عنکبوت از آب به عنوان حلال پروتئین ابریشم خود استفاده می*کند. در عنکبوت مجاری تار ریسی وجود دارند. در بخش ابتدای هر مجرا، غده*های ترشحی وجود دارند که پروتئین سازندهٔ تار را ترشح می*کنند. در این قسمت ملکول*های پروتئین در حلال آب غوطه ورند و حالت بلور مایع دارند. در بخش دوم مجرا، پمپ*های پروتون، فعالانه یون*های H+ را به درون مجرا ترشح و آن جارا اسیدی می*کنند در این محیط، از خاصیت آب دوستی بلور مایع کاسته می*شود. در نتیجه، ملکول*های آب از ابریشم تار جدا و به کمک پمپ Na+/K+ATPase از مجرا برداشته می*شوند. مجرای تارریسی در انتهای خود باریک تر می*شود. در نتیجهٔ نیرویی که از عقب و دیوارهٔ مجرا به بلور مایع وارد می*شود، این بلور شکل رشته مانندی به خود می*گیرد و با برداشت ملکول*های آب حالت جامد تری پیدا می*کنند. بخش بعدی مجرا نقش مرکز کنترل کیفیت را دارد و در صورتی که پیوستگی تار مشکل داشته باشد، آن را بر طرف می*کند. بخش انتهایی مجرا، محل خروج تار ریسیده شده*است. چون در این بخش، تار حالت جامد تری به خود می*گیرد، غده*های ویژه*ای مواد لغزنده کننده*ای را به سطح داخلی مجراترشح می*کنند تا خروج تار تسهیل شود.








    اطلاعات موضوع

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    انجمن گفتگوی گلستانه در تلاش است بهترین ها را برای شما به ارمغان بیاورد

    طراحی و انتشار قالب توسط : ویکی وی بی | تبدیل سیستم: M!lad