توی این تاپیک، میتونید کمی در مورد خودتون بنویسید تا بهتر بتونیم همدیگه رو بشناسیم
مثلاً همین قدر که اسم یا شهرت و محل سکونت رو بنویسید کافیه.
بازيابي اطلاعات کاربري شما از طريق دکمه هاي زير قابل انجام خواهد بود
نام نويسي فراموشي گذرواژه فراموشي گذرنامهتوی این تاپیک، میتونید کمی در مورد خودتون بنویسید تا بهتر بتونیم همدیگه رو بشناسیم
مثلاً همین قدر که اسم یا شهرت و محل سکونت رو بنویسید کافیه.
*من*, ☁ яα!ηy G!яL☂, ♠.♣Ace Girl♣.♠, ✿ pink girl ✿, آ.الیاس, Aban mehr, abba, abji, AboLFazL NaJJaR, ahmad rostamani, ALi SarafraZ, Ali_Rostami, AlireZa, Am!r, Amin_Rahimi, amirp9q, Architect, آقا مهدی, اتوسا14, الینا زارع, ایلگار, baran1360, Bianconeri, dadvar, Emii Star, FaRibOrZ z 14, Farvardin, fritz, gfdc2009, ghazal-16, GisoO Tala, ha-MeD, hellboy, hosein-kk, hossein_10, iemt, leader, Love Rain, M4j!d0173, madmazelxm, Mahdiss, mahyar779, majij, many, MaRsHaL, Misha, MOHSEN, Mont@zr, most wanted, mtb77, muhammad reza, nsicharge.ir, omma, p.zero, raz, rkarimi, s amin aghili, s arman aghili, s.a.b.a, s@d@t, Sa_Alone03, saeed.s, Sahand619, SaViTa, SaVriNa, SeliMa, sevda, Shamiman, Silence wet, sola, Son-Galaxy, spideer, sun girl, T@NHA, TaHa, TinaR, unname, usertanha, yase zendooni, ֆɦɨռɛɛ ɢɨʀʟ, باب اسفنجی, بهمن 73, بی تا, بی همتا, پارسا+11, پژمان, توتن, توسکا, جواد جعفريان, جواد داندی, حمید73, خانم میم.عین, خدای من:(9.13.33.666), رستگار, سید احسان, سید پیام, سید پیمان, سید جواد موسوی, سید صابر, شهرام, صدیقه خانوم, صفرویک, عاشق تنها, علی اکبر بسطامی, علي حجتي, عمومهدی, غریبه73, غزل, کاردملی دتر, گل پری, گل پسر, گل دختر, گمنامه, گندمک, لاله, مالک, مامان بی غم, مامان مائده, ماه گل, محدیث, محمد, محمدفرد73, مصطفي, نوژا, نی شکسته, یاسمین, یلدا
سلام به دوستان گرامی
محسن افشار نادری هستم* اهل شهرستان بروجرد و ساکن اهواز
در زمینه شعر و هنر خوشنویسی فعالیت دارم
سلام خوبید من تازه وارد سایت شدم اصلا نمیدونم چی به چی چجوری باید ازش استفاده کرد
به انجمن خوش اومدید!
نگران نباشید ... الان مدیران گرام کمکتون میکنن !
سلام:18:
من دنیا نجار هستم دختره مامان بابام
هنوزم به دنیا نیومدم:68:
پستونکمم گم کردم
هیچی دیگه مسئولین رسیدگی کنن خواهشا![]()
به انجمن خوش اومدی کوچولو !
فقط میتونم بگم خدا به داد اینجا برسه ...![]()
سلام به همگی*
فرنازهستم*
17سالمه
از گرگان*![]()
انجمن گفتگوی گلستانه در تلاش است بهترین ها را برای شما به ارمغان بیاورد