توی این تاپیک، میتونید کمی در مورد خودتون بنویسید تا بهتر بتونیم همدیگه رو بشناسیم
مثلاً همین قدر که اسم یا شهرت و محل سکونت رو بنویسید کافیه.
بازيابي اطلاعات کاربري شما از طريق دکمه هاي زير قابل انجام خواهد بود
نام نويسي فراموشي گذرواژه فراموشي گذرنامهتوی این تاپیک، میتونید کمی در مورد خودتون بنویسید تا بهتر بتونیم همدیگه رو بشناسیم
مثلاً همین قدر که اسم یا شهرت و محل سکونت رو بنویسید کافیه.
*من*, ☁ яα!ηy G!яL☂, ♠.♣Ace Girl♣.♠, ✿ pink girl ✿, آ.الیاس, Aban mehr, abba, abji, AboLFazL NaJJaR, ahmad rostamani, ALi SarafraZ, Ali_Rostami, AlireZa, Am!r, Amin_Rahimi, amirp9q, Architect, آقا مهدی, اتوسا14, الینا زارع, ایلگار, baran1360, Bianconeri, dadvar, Emii Star, FaRibOrZ z 14, Farvardin, fritz, gfdc2009, ghazal-16, GisoO Tala, ha-MeD, hellboy, hosein-kk, hossein_10, iemt, leader, Love Rain, M4j!d0173, madmazelxm, Mahdiss, mahyar779, majij, many, MaRsHaL, Misha, MOHSEN, Mont@zr, most wanted, mtb77, muhammad reza, nsicharge.ir, omma, p.zero, raz, rkarimi, s amin aghili, s arman aghili, s.a.b.a, s@d@t, Sa_Alone03, saeed.s, Sahand619, SaViTa, SaVriNa, SeliMa, sevda, Shamiman, Silence wet, sola, Son-Galaxy, spideer, sun girl, T@NHA, TaHa, TinaR, unname, usertanha, yase zendooni, ֆɦɨռɛɛ ɢɨʀʟ, باب اسفنجی, بهمن 73, بی تا, بی همتا, پارسا+11, پژمان, توتن, توسکا, جواد جعفريان, جواد داندی, حمید73, خانم میم.عین, خدای من:(9.13.33.666), رستگار, سید احسان, سید پیام, سید پیمان, سید جواد موسوی, سید صابر, شهرام, صدیقه خانوم, صفرویک, عاشق تنها, علی اکبر بسطامی, علي حجتي, عمومهدی, غریبه73, غزل, کاردملی دتر, گل پری, گل پسر, گل دختر, گمنامه, گندمک, لاله, مالک, مامان بی غم, مامان مائده, ماه گل, محدیث, محمد, محمدفرد73, مصطفي, نوژا, نی شکسته, یاسمین, یلدا
سلام من زینبم از بچه های گرگان رشتم خیاطی چند تا ار بچه های اینجا رو بهم معرفی کرده یکیش به نام پروین رشتم و خیلی دوست دارم به رشتم احترام می زارم* جنبه بالایی هر کی سوالی داشت از خودم بپرسه خوش باشید
سلام من زینبم از بچه های گرگان رشتم خیاطی چند تا ار بچه های اینجا رو بهم معرفی کرده یکیش به نام پروین رشتم و خیلی دوست دارم به رشتم احترام می زارم* جنبه بالایی هر کی سوالی داشت از خودم بپرسه خوش باشید
سلام
24 سااااااااااااااااااااااال اوف پیر شدم
خخخ عیب نداره همینه دیگه
تهران
امدوارم خوب باشیم باهم!!!!!!
سلام
به انجمن گلستانه خوش اومدید
سلام دوستان حمید هستم ساکن اصفهان . خیلی دوست دارم بیشتر باهاتون آشنابشم! آخه سوالهای زیادی توسرم هست که داره اذیتم میکنه
سلام
بعد این همه مدت تو انجمن تازه اولین باره این تاپیکو میبینم
یه معرفی کنم
اسمم محمد رضا امسال سال چهارمم،رشته انسانی(فلسفه و منطق دوست دارم)
18 سالمه
اووووووم کامپیوترم دوست دارم
با اینجا موقعی که اس ام اس مسابقه دست های بوسیدنی رو فرستادین آشنا شدم
اوووووووم
دیگه چیزی یادم نمیاد
انجمن گفتگوی گلستانه در تلاش است بهترین ها را برای شما به ارمغان بیاورد