انجمن گفتگوی گلستانه
گلستان ۲۴

اگر اين نخستين بازديد شماست نام نويسي کنيد ، چرا نام نويسي ؟

  • استفاده از فايل هاي پيوست به صورت نامحدود
  • بحث و گفتگو در رابطه با موضوعات انجمن
  • دسترسي به بخش هاي ويژه مخصوص کاربران سايت
  • شرکت در مسابقات با جوایز ویژه
  • ورود به حساب کاربري


    موارد ديگر را ببين


    بازيابي اطلاعات کاربري شما از طريق دکمه هاي زير قابل انجام خواهد بود

    نام نويسي فراموشي گذرواژه فراموشي گذرنامه

    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

    1. #1
      کاربر فعال
      663 امتیاز ، سطح 4
      4% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 387
      دستاورد ها:
      موضوع 1پست 1

      تاریخ عضویت
      -دی-۱۳۹۵
      شماره عضويت
      24697
      نوشته ها
      33
      اعتبار
      10
      امتیاز
      663
      سطح
      4
      تشکر
      0
      تشکر شده
      8 بار در 6 پست
      مدت زمان فعالیت
      2 ساعت 26 دقیقه 54 ثانیه

      آموزش حذف اکانت تلگرام و موبوگرام

      بنا به هر دلیلی گاهی پیش می اید که بخواهیم اکانت تلگرام یا موبوگرام مان را به طور کامل حذف کنیم. همانطور که میدانید با حذف این اپلیکیشن از روی گوشی هوشمند مان باز هم اکانت تلگرام یا موبوگرام به صورت فعال باقی میماند و تمام اطلاعات و گروه ها حفظ میشوند. در ادامه با آموزش موبوگرام همراه باشید.

      برای حذف کامل اکانت تلگرام باید به قسمت دلیت اکانت تلگرام از این آدرس: my.telegram.org/deactivate مراجعه کنید . سپس مراحلی که در ادامه توضیح میدهیم را انجام دهید.

      پس از ورود به وب سایتی که در بالا آدرسش ذکر شد. شماره موبایل خود را به همراه +۹۸ (کد ایران) وارد کرده و بر روی Next کلیک کنید.



      در مرحله بعد کادری ظاهر میشود که از شما یک کد امنیتی میخواهد. این کد امنیتی در واقع به اکانت تلگرام یا موبوگرامتان در همان لحظه ارسال شده است. رمز مورد نظر را می بایست در کادر password مرحله ی بعد وارد کنید.

      همانطور که در مرحله ی قبل اشاره کردیم، رمز عبور ارسال شده در مسنجر تلگرام خود را میبایست در کادر Password وارد کرده و سپس روی گزینه Sign in کلیک کنید.

      در مرحله ی بعد گزینه Done را انتخاب کنید.

      در مرحله ی آخر یک پنجره برای شما باز خواهد شد که برای غیر فعال کردن اکانت تلگرام خود می بایست بر روی گزینه Yes delete my accountکلیک کنید.



      در صورت موفقیت امیز بودن عملیات حذف اکانت، با پیغام زیر مواجعه خواهید شد.

      اما دقت داشته باشید، پیام هایی را که از قبل برای دوستان خود ارسال کرده اید، برای آن ها پاک نخواهد شد.

      منبع: http://www.xeer.ir



    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    انجمن گفتگوی گلستانه در تلاش است بهترین ها را برای شما به ارمغان بیاورد

    طراحی و انتشار قالب توسط : ویکی وی بی | تبدیل سیستم: M!lad