انجمن گفتگوی گلستانه
گلستان ۲۴

اگر اين نخستين بازديد شماست نام نويسي کنيد ، چرا نام نويسي ؟

  • استفاده از فايل هاي پيوست به صورت نامحدود
  • بحث و گفتگو در رابطه با موضوعات انجمن
  • دسترسي به بخش هاي ويژه مخصوص کاربران سايت
  • شرکت در مسابقات با جوایز ویژه
  • ورود به حساب کاربري


    موارد ديگر را ببين


    بازيابي اطلاعات کاربري شما از طريق دکمه هاي زير قابل انجام خواهد بود

    نام نويسي فراموشي گذرواژه فراموشي گذرنامه

    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

    موضوع: ویزا تایلند

    1. #1
      کاربر فعال
      697 امتیاز ، سطح 4
      12% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 353
      دستاورد ها:
      پست 1موضوع 2

      تاریخ عضویت
      -اردیبهشت-۱۳۹۶
      شماره عضويت
      25066
      نوشته ها
      58
      اعتبار
      10
      امتیاز
      697
      سطح
      4
      تشکر
      0
      تشکر شده
      21 بار در 20 پست
      مدت زمان فعالیت
      11 ساعت 6 دقیقه 39 ثانیه

      ویزا تایلند

      ویزا تایلند

      Thailand Visa
      همانطور که میدونید برای سفر به تایلند و ورود به تایلند داشتن ویزای تایلند الزامی است.سفر به تایلند ممکن است برای تفریح و گردش ، برای تحصیل و یا برای تجارت و خرید و فروش باشد.
      در این مطلب ما موارد مرتبط به ویزا تایلند برای ایرانیان گنجانده شده است.


      مراحل درخواست ویزا تایلند :

      درخواست ویزا تایلند دارای مراحلی است که این مراحل باید طی شوند تا بتوان ویزا تایلند دریافت کرد.این مراحل شامل یکسری قوانین کلی به شرح زیر است


      افراد متقاضی ویزا باید هنگام درخواست برای ویزا در ایران حضور داشته باشند. ( مهر ورود و خروج در گذرنامه)

      هزینه ای که برای ویزا پرداخت شده به هیچ وجه قابل برگشت نمی باشد.( 30 یورو برای ویزای یکبار ورود و 60 یورو برای ویزای 2 بار ورود).

      آژانس های مسافرتی می توانند فقط برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزا توریستی تایلند درخواست ویزا بنمایند.

      برای کلیه انواع دیگر ویزا متقاضی باید شخصا” به سفارت مراجعه کند.


      در طی مراحل درخواست ویزا یکسری قوانین مربوط به گذرنامه نیز وجود دارد که در اینجا ذکر کرده ایم.

      گذرنامه باید به هنگام درخواست ویزا حد اقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.

      گذرنامه باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.

      گذرنامه باید دارای حداقل یک صفحه سفید برای چسباندن ویزا تایلند باشد.

      اگر تاریخ 29 فوریه در گذرنامه قید شده باشد ( تاریخ صدور/ انقضا و یا تاریخ تولد) باید چک بشود که سال کبیسه است یا خیر

      در صورت وجود هر گونه مهر و یا علامت و یا نوشته مشکوک و نا آشنای تایلندی در گذرنامه حتما” از سفارت درخواست راهنمایی کنید.

      در صورت وجود هر گونه مهر اخراج در گذرنامه ایرانی لطفا” با سفارت مشورت نمایید.

      مدارک لازم برای ویزای تایلند :

      برای اقدام برای ویزا تایلند مدارکی لازم است که در هنگام مراجعه به سفارت یا دفاتر آژانس هواپیمایی باید این مدارک را همراه داشته باشد.این مدارک شامل موارد زیر میشود:


      برگ فرم ویزا که به طور کامل و با جزئیات به زبان انگلیسی تایپ شده باشد.

      قطعه عکس یک شکل جدید 6×4 که به هریک از فرم های ویزا الصاق شده باشد.

      کپی شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه ، بلیط و نامه ضمانت آژانس مسافرتی که ضمیمه بلیط شده باشد.

      متقاضی باید شخصا” صحت مندرجات فرم را تایید و امضاء نماید.

      قیمت تور لحظه آخری پوکت را در سایت ما ببینید



    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    انجمن گفتگوی گلستانه در تلاش است بهترین ها را برای شما به ارمغان بیاورد

    طراحی و انتشار قالب توسط : ویکی وی بی | تبدیل سیستم: M!lad