طراحان سفارش دات نت گلستان بلاگ دفتر خدمات ارتباطی رضا
تابلو اعلانات


سير ترشي
زمان کنونی: ۳۱-۱-۱۳۹۳، ۱۰:۵۲ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Aban mehr
آخرین ارسال: Aban mehr
پاسخ: 3
بازدید: 592

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سير ترشي
نویسنده پیام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
ارسال‌ها: 2,189
تاریخ عضویت: ۱۹-۸-۱۳۹۰
اعتبار: 155
سپاس ها: 14228
سپاس شده 16507 بار در 3200 ارسال

وفاداری
ارسال: #1
سير ترشي
مواد اولیه :

سير يك كيلوگرم
سركه به ميزان لازم
عسل یا شیره انگور یک قاشق غذاخوری


طرز تهيه:

ريشه بوته سير را با نوك تيز چاقو خارج مي‌‌كنيم يك لايه از پوست سير را برداشته و در شيشه مي‌‌چينيم تا شيشه كاملا پر شود بعد روي آن را با سركه مي‌‌پوشانيم. سپس در شيشه را محكم مي‌‌بنديم و در جاي خنك نگهداري مي‌‌كنيم. نكته:
1. هر چه زمان نگهداري سيرترشي بيشتر باشد خوش‌طعم‌تر شده خاصيت دارويي آن بيشتر مي‌‌شود.
2. شيشه ترشي بايد استريل شده باشد.
امضای Aban mehr
[دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]
۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط باران
کاربر فعال
کاربر فعال
ارسال‌ها: 157
تاریخ عضویت: ۱۳-۷-۱۳۹۰
اعتبار: 0
سپاس ها: 869
سپاس شده 330 بار در 148 ارسال
ارسال: #2
RE: سير ترشي
پس عسل یا شیره برای چی بود آبان مهرجان؟

جا غزل و پری خالی عاشقشن.
۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
ارسال‌ها: 2,189
تاریخ عضویت: ۱۹-۸-۱۳۹۰
اعتبار: 155
سپاس ها: 14228
سپاس شده 16507 بار در 3200 ارسال

وفاداری
ارسال: #3
RE: سير ترشي
چند نكته :236
تا اونجايي كه ميدونم مامانم به سير ترشي كمي شكر و يا عسل هم اضافه ميكنه !
و معمولاً سير رو براي سير ترشي حبه نميكنه و ميگه اينطوري ماندگاريش بيشتر ميشه !
شنیدم که کمی شیره انگور طعم و رنگشو بهتر میکنه.
اگه توشون هر دوسه سال یه بار یکی دوتا خرمابندازي
فکر کنم همون کار عسل رو میکنه.سیر ترشی هر چقدر بمونه بهتر جا میوفته ...
یکی از آشناهای ما یه روش برای داشتن ترشی های طولانی مدت داشت...بسته به اینکه میخواین ترشیتون چند ساله باشه مثلا هفت ساله 10ساله یا هر چقدر....به همون تعداد سالهای شیشه میخرین و توشون سیر ترشی درست میکنیم...
بعد هر سال یکیشون رو میخوریم و دوباره پرش می کنین...یعنی سال اول یه ساله میخورین سال دوم دوساله تا سال دهم که 10 ساله میخورین...از سال دهم به بعد که این رو ادامه بدین هر سال ترشی ده ساله میخورین....
من امسال میخوام 7 سالش رو درست کنم.البته هنوز تصمیم نگرفتم شاید هم ده ساله.239236
امضای Aban mehr
[دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]
۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۲۷ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ترشي گشنيز Aban mehr 5 209 ۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۳۸ عصر
آخرین ارسال: بی تا
  ترشي بادنجان و زيتون Aban mehr 0 201 ۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ عصر
آخرین ارسال: Aban mehr



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان